skip to Main Content
Voleu Descobrir Llegendes De Bruixes I Bandolers Ben A Prop De Barcelona? Veniu A L’Espai Montseny De Viladrau

Voleu descobrir llegendes de bruixes i bandolers ben a prop de Barcelona? Veniu a l’Espai Montseny de Viladrau

Ells mateixos són l’escenari, on van transcórrer les històries de personatges llegendaris, com ara el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d’aigua, o les bruixes de Viladrau, que van ser perseguides, i fins i tot, executades durant el segle XVII.Sens dubte, petits i grans gaudireu d’allò més, descobrint aquestes mítiques i carismàtiques llegendes. I la millor manera de fer-ho, és visitant els quatre espais d’aquest centre, equipats amb la millor tecnologia multimèdia. Tot un viatge sensorial per conèixer l’essència del Montseny:  • Espais Bandolers. Us endinsareu en un bosc màgic ple de sorpreses i gaudireu de projeccions de gran format, hologrames i efectes, coneixereu les dones d’aigua (o paitides) i la història del bandoler Serrallonga, nascut a Viladrau.

 

  • Espai Bruixes. Viureu la història de les bruixes de Viladrau. Dones sàvies, amb amplis coneixements sobre plantes remeieres. L’espai inclou diverses projeccions simultànies i espectaculars i recrea un aquelarre.

 

  • Espai Parc Natural i Viladrau. Com a complement, el centre inclou també un espai sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau, que ofereix informació i propostes d’excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques. La millor manera d’obtenir informació turística, lúdica i cultural de la zona.

 

  • Arborètum. La millor mostra de la gran diversitat d’espècies de plantes del Montseny. Una àmplia superfície de Viladrau, coneguda com a Sot dels Vernets, s’ha arranjat i s’hi ha fet la plantació de diverses espècies d’herbes i plantes autòctones relacionades amb el món de les bruixes. Us atreviu a descobrir les seves propietats?No us ho penseu més i veniu
a l’Espai Montseny de Viladrau. La millor manera de conèixer la màgia del Montseny i viure una experiència única. Us hi esperem!

Back To Top