skip to Main Content
Vine A La Fira De La Mercè A Calldetenes, La Fira Del Comerç I La Bona Teca

Vine a la Fira de la Mercè a Calldetenes, la fira del comerç i la bona teca

Des de les 12 h fins a les 22 h, tindreu l’oportunitat de descobrir i participar en els tres espais principals de la Fira:

 

  • Espai Gastronòmic. Voleu descobrir els millors productes gastronòmics de Calldetenes? No us podeu perdre el Mercat de pagès i la degustació de productes locals a la Plaça 11 de setembre. A les 12 h, tindrà lloc el II Concurs de melmelades. Es recolliran i tastaran les confitures participants i es premiaran les tres millors! Atreviu-vos a participar i a sorprendre el jurat amb una melmelada ben dolça, bona o original. Seguidament, si voleu aprendre a cuinar o perfeccionar la vostra tècnica culinària, podreu participar en el Taller de cuina, a càrrec del xef Gil Currius.

 

  • Activitats lúdiques. Al Carrer Girona trobareu tota una sèrie d’activitats d’oci, ideals per atota la família i especialment, per als més petits de la casa. Entre elles cal destacar: LaCuineta de la Fira, d’11.30 a 13.30 h i de 17 a 19 h. Inflables, passeig amb ponis, circ, country, sardanes o concursos fotogràfics. La diversió està garantida tant per a grans com per a petits.

 

  • Espai artesanal. T’encanta fer ganxet o mitja? En el marc d’aquesta Fira, se celebrarà el II Urban Knitting a la Plaça Vella Església. Un esdeveniment ideal pels amants de la llana.De 12 a 19 h, els participants tindran l’oportunitat de teixir plegats unes peres que serviran per guarnir la Plaça Vella de Calldetenes. Imprescindible portar una mica de llana groga o verda i una cadira. En aquest marc, també tindrà lloc una Trobada de Puntaires i diversesdemostracions artístiques.


A més, durant la Fira de la Mercè de Calldetenes, a més de gaudir d’aquesta gran varietatd’engrescadores activitats, també podreu dinar o sopar a la fresca a preus d’escàndol i disposareu d’aparcament gratuït. Veniu amb tota la família a gaudir d’una jornada ben divertida. Us hi esperem!

Back To Top