skip to Main Content
Viladrau Es Prepara Per Acollir La 22a Edició De La Fira De La Castanya

Viladrau es prepara per acollir la 22a edició de la Fira de la Castanya

Durant aquest esdeveniment, a banda d’assaborir exquisides castanyes, podreu gaudir de tota una sèrie d’activitats lúdiques per a tota la família.

Aquesta fira us sorprendrà per la singularitat dels seus productes, per l’esclat de colors dels paisatges de la tardor i per la majestuositat de les castanyedes centenàries de Viladrau.  De fet, aquest esdeveniment s’ha convertit en una trobada única, situada en l’entorn privilegiat del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Una fira on la gastronomia, l’oci i l’espectacle omplen un poble i un paisatge amb la castanya, la tardor i Tots Sants com a protagonistes.

Enguany podreu gaudir de diverses activitats per a totes les edats com: els itineraris guiats pels castanyers; el testarral de foc i castanyes de Viladrau, crues i torrades; exposicions, concurs de menjar castanyes, música, tallers, contes… I com no podia ser menys, de les seves dues activitats centrals; una d’elles l’espectacle: La Càfila del Cavaller d’Espinzella, un acte lúdic de teatre de carrer, en el qual, cada any aquest cavaller i la donzella Erola tornen a sortir pels carrers de Viladrau el dissabte de fira, en el seu intent desesperat per retrobar-se. Dues comparses, acompanyades del so de la música, conviden als assistents a seguir les comitives, de la donzella Erola i del cavaller – diferenciades pel color del mocador que porten lligat a coll-. Tot s’acaba a la Plaça, a la vora del foc i de les castanyes, ballant la dansa Torra-la bé expressament creada per a l’ocasió.

L’altra activitat principal arribarà el diumenge 23 i serà el ‘tast gastronòmic: la cuina de la castanya’ que s’ha convertit en un dels plats forts d’aquest esdeveniment. Tots els restaurants de Viladrau ofereixen un exquisit plat amb la castanya com a protagonista, mostrant una gran varietat d’exquisides propostes gastronòmiques.

No us ho penseu més; el cap de setmana del 21 d’octubre, veniu amb tota la família a la 22a Fira de la Castanya de Viladrau, una excel·lent oportunitat per tastar les millors castanyes, gaudir d’engrescadores activitats i de l’entorn incomparable del Parc Natural del Montseny. Us hi esperem!

En aquest enllaç, torbareu més informació de la 22a edició Fira de la Castanya de Viladrau.  Amb el suport de:Back To Top