skip to Main Content
Us Agradaria Recórrer La Plana De Vic I Gaudir D’un Paisatge Divers? Us Recomanem Una Caminada Pel Sender De Gurb Amb Motiu Del Seu 25è Aniversari

Us agradaria recórrer la plana de Vic i gaudir d’un paisatge divers? Us recomanem una caminada pel sender de Gurb amb motiu del seu 25è aniversari

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Gurb amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Vic i del Consell Comarcal d’Osona – Osona Turisme.

Durant la sortida, podreu conèixer el territori i gaudir de la ruta sense haver de preocupar-vos de res; doncs, la Unió Excursionista de Vic us acompanyarà i guiarà al llarg de tot el recorregut. Mentre us endinseu per a aquest sender, tindreu l’oportunitat de visitar l’església de Sant Julià Sassorba i l’ermita de Sant Roc, així com gaudir d’una breu explicació de la històrica a l’ermita de Sant Sebastià. Precisament a Sant Julià Sassorba fareu una parada i gaudireu d’un esmorzar gratuït. D’aquesta manera, agafareu forces suficients per fer el recorregut llarg de 6 hores o bé el curt de 5 h. Al final de la ruta, a la parròquia de Sant Andreu de Gurb, tots els participants rebreu un obsequi.

Si voleu participar, haureu de fer la vostra inscripció prèviament. Abans d’iniciar la caminada, haureu de recollir un braçalet de participació i haureu de mostrar que us heu inscrit. Data límit de les inscripcions: fins al dia 14 d’octubre. El preu de la sortida és de 3 euros per persona i inclou la inscripció i l’assegurança, així com, l’esmorzar i un obsequi final. Pels habitants de Gurb la sortida és gratuïta. On podeu realitzar la vostra inscripció?:

·         Si viviu a Gurb, a través de la web www.gurb.cat  o presencialment a l’Ajuntament de Gurb.Per a la resta de participants, a través de la central de reserves d’Osona Turisme
www.osonareserves.cat o presencialment a l’oficina de turisme de Vic (Plaça del Pes – Llotja del Blat, Vic).

·         Més informació: Osona Turisme, 93 885 17 15, info@osonaturisme.cat

El nombre de participants serà de 100 persones com a màxim. L’edat mínima i màxima l’establiran els mateixos participants, tenint en compte les seves capacitats i les dades tècniques de la ruta.Us resumim les dades tècniques:

·         Distància recorreguda: 20,055 km

·         Desnivell: coll de la creu de Gurb 794 metres – carretera de Prats de Lluçanès 551 m

·         Temps aproximat sense parades: 4 hores i 30 minuts (amb les parades que es contemplen en aquesta sortida es compta que es tardarà unes 6 hores).

·         Un cop s’arribi a la carretera, hi haurà la possibilitat de no pujar fins a l’ermita de Sant Sebastià i per tant retallar una part del recorregut, en total uns 5 km menys.

·         Més detall del sender: http://www.unioexcursionistavic.org/pr-c-41-sender-de-gurb/Veniu a celebrar amb nosaltres els 25 anys del sender de Gurb i aprofiteu la vostra estada per gaudir d’un cap de setmana a Osona. Podreu triar entre una àmplia oferta d’allotjaments a:
www.osonaturisme.cat Recordeu:

Caminada pel Sender de Gurb PR C41

16 d’octubre a les 7.30 h

Inici: Parròquia de Sant Andreu de Gurb

Back To Top