skip to Main Content
Un Estiu Diferent? Feu D’Osona El Vostre Destí De Vacances

Un estiu diferent? Feu d’Osona el vostre destí de vacances

Degut a l’ampli ventall d’activitats que podeu fer en aquesta comarca, esdevé un indret ideal per anar amb la parella, els amics o la famíliaAra bé un cop arribeu a Osona, no us podeu perdre:

  • Els seus pobles amb encant. Rupit, Santa Maria de Besora, Vidrà, Seva,… El paisatge osonenc no es pot entendre sense els pobles que li donen la vida. Tots ells mereixen una visita. Aquests indrets s’integren en el paisatge osonenc. Descobrireu bells paratges, rierols, magnífiques masies centenàries, etc. També us sorprendran pobles com Malla, Orís, Soral’encant modernista de Sant Julià de Vilatorta i Viladrau o el passat industrial de Borgonyà. No us els podeu perdre.
  • Els espais naturals. En són una mostra els espais protegits com el Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. En aquests llocs i en molts d’altres podreu gaudir durant tot l’any d’una gran quantitat d’activitats de descoberta de la natura, ideals per als més petits de la casa. Tampoc podem deixar de banda, bells paisatges osonencs com: la Plana de Vic i el Ter, envoltats de muntanyes; Gesbisaura, el Collsacabra, Savassona, les Guilleries o el Montseny, entre molts altres.
  • Senderisme.  Us agrada fer excursions? A Osona podeu triar diversos senders. Gaudireu de salts d’aigua espectaculars; ermites i esglésies, masies humils i imponents cases pairals; coves i balmes; llegendes i històries de bandolers; boscos de faigs i roures, rius i rieres amb les seves rescloses; canals, molins i fàbriques; camins ombrívols i de cop i volta oberts, etc.

Així doncs, a Osona trobareu tots els elements per gaudir d’un estiu inoblidable. Us hi esperem!

Back To Top