skip to Main Content
Un Any Més Centelles Organitza La Fira De La Ratafia I Productes De La Terra

Un any més Centelles organitza la Fira de la Ratafia i Productes de la Terra

La FiraL’atractiu principal de La Fira de la Ratafia i Productes de la Terra són les herbes necessàries per a elaborar la Ratafia, un licor tradicional d’herbes  fet a base de nous verdes. Però sense oblidar les parades de la millor selecció de productes autòctons.

 

La Fira es realitza en aquestes dates al ser l’època en què es recullen, per una banda, les herbes per preparar aquest licor, i per l’altra, la tòfona d’estiu.

L’espai firal aglutina parades de ratafia i alhora s’exposa la millor selecció de productes autòctons i locals. Productes artesans i agroalimentaris de qualitat, com ara tòfona,  formatge, mel, castanyes, bolets, pa artesanal, embotits, melmelades, plantes aromàtiques i medicinals, etc. Una aposta clara pels productes artesanals, ecològics i naturals. Les activitats de la FiraLa Fira aplega una atractiva carta d’activitats paral·leles, que inclou xerrades, tallers i activitats gastronòmiques i infantils. Entreteniment per a tota la família, especialment per als més petits de casa. 

 

En el Programa d’activitats destaquen les relacionades amb la ratafia; gastronòmiques; pels estudiosos de les herbes i els amants de la cuina i els hàbits naturals; culturals; pels nens i nenes, etc.

Recordeu que, a més, diumenge al matí els establiments comercials de Centelles estan oberts, i el diumenge és dia de mercat setmanal. 

    

Més informació:

Back To Top