skip to Main Content
Tot Sobre La VI Fira De La Ratafia I Productes De La Terra A Centelles

Tot sobre la VI Fira de la ratafia i productes de la terra a Centelles

Aquesta fira, organitzada anualment per l’Ajuntament de Centelles, serveix per complementar el tradicional mercat de la vila i reforçar els atractius de la població. Tot plegat ha consolidat aquesta trobada, aconseguint que l’interès per la mateixa, s’incrementi any rere any. En el marc d’aquesta fira, també se celebrarà el 7è concurs de la Ratafia Embruixada per promoure l’elaboració tradicional d’aquest producte. Durant el qual, es lliurarà el premi a la millor ratafia artesanal. L’escollida serà embotellada i etiquetada amb el mateix nom del concurs, és a dir, serà anomenada ratafia embruixada.

A més de les parades dels diferents productors de ratafia o de productes agroalimentaris i ecològics; paral·lelament, tindran lloc tota una sèrie d’activitats de caràcter lúdic-festiu -ideals per a tota la família-, que inclouran degustacions, tallers didàctics, tastets gastronòmics, entre d’altres novetats.

Podreu gaudir de la Fira de la ratafia i productes de la terra, tant dissabte com diumenge. El dissabte 13 de juny, durant tot el dia: des de les 9 h del matí fins a les 20 h del vespre, i el diumenge 14 de juny, únicament en horari de matí: de  9 h a 14 h.

No us ho penseu més i veniu a Centelles a descobrir els secrets d’aquest tradicional licor català. Fins i tot, si us animeu a participar al concurs de la Ratafia Embruixada, us podeu endur un premi! Us hi esperem.

Back To Top