skip to Main Content

T'organitzem la teva estada

Diferents empreses i entitats d’Osona t’organitzen visites i estades a la comarca. No et preocupis de res només gaudeix …

Viatges Alemany
Agència de viatges que organitza tot tipus d’estades a la comarca: Osona des del cel, Osona Activa, Osona Natural, Osona Cultural, Osona Familiar, Osona Vital, Allotjament i Especials Osona.

Consulta-ho a http://www.osonavacances.cat

Pack de Vic
L’oficina de turisme de Vic ofereix un paquet turístic als visitants i turistes que vulguin passar tot un dia a la ciutat amb una gran varietat d’activitats a realitzar.

Consulta-ho a http://www.victurisme.cat/ca/propostes-per-a-tothom

Vic Tour des de Barcelona
L’empresa Sagalés posa en funcionament el producte “Vic tour des de Barcelona”, una excursió pensada per facilitar la visita a Vic als turistes que fan estada a Barcelona, així com als propis barcelonins i població de l’àrea metropolitana.

Consulta-ho a http://www.sagales.com/excursio/87/vic-tour-des-de-barcelona

Espai Montseny de Viladrau
El centre d’interpretació ofereix una àmplia oferta de paquets, que combinen visites al centre i activitats diverses al Montseny amb àpats a restaurants. En tots els paquets, si es reserva allotjament es gaudeix d’un 10% de descompte.

Consulta-ho a http://www.viladrauturisme.cat/ca/content/paquets-amb-%C3%A0pats

Ruta del Pa
El Consorci del Lluçanès organitza la Ruta del Pa per donar a conèixer d’on ve aquest producte. Coneixereu un pagès que conrea un blat antic, veureu el funcionament d’un molí fariner i el treball d’un forn artesanal.

Consulta-ho a http://producteslocals.llucanes.cat/rutes/

Vidrà Visita
L’Ajuntament de Vidrà ha impulsat aquesta iniciativa que consta en una visita al poble i la possibilitat de conèixer un productor d’embotits i carn, elaborar un taller de mandonguilles, conèixer els animals de granja, tastets i conèixer la vida de pastor.

Consulta-ho a http://www.vidra.cat

Anigami
Empresa d’activitats a la natura que ofereix múltiples opcions, activitats soles o combinades juntament amb àpats: trekking, rutes en 4×4, espeleologia, activitats per grups i per empreses com incentius i team-building, esdeveniments esportius, activitats d’aventura com tirolina, pont tibetà, escalada, etc…

Consulta-ho a http://www.anigami.cat

Aquaterraclub
És l’àrea esportiva i d’activitats del Grup Sotacingles. Kayak, Segway, Tir amb arc Slackline, Nòrdic walking o Senderisme són les activitats principals que desenvolupen en un entorn incomparable, la Vall de Sau. En el seu web podeu trobar packs multiaventura i amb allotjament.

Consulta-ho a http://www.aquaterraclub.com/

Bird Watching Experiences
BWE és una divisió de l’empresa Rutas Singulares especialitzada en prestar els seus serveis de guiatge i altres complementaris relacionats amb l’observació d’aus. Organitzen tours i itineraris que passen per Osona.

Consulta-ho a http://www.birdwatchingexperiences.com/

Burricleta
Empresa que ofereix diferents propostes de rutes, escapades i viatges amb la bicicleta rural elèctrica.

Consulta-ho a http://burricleta.com/

Geocamins
Projecte que promou fer ruta a peu i en BTT per tot Osona. Es faciliten els allotjaments on s’ha d’anar a dormir i els participants es dissenyen la millor ruta per arribar-hi tenint en compte els 160 SETIS que han d’anar a descobrir.

Consulta-ho a http://geocamins.com

Pedales del Mundo
Pedals d’en Serrallonga és una ruta de dos dies per fer en bicicleta, una activitat per descobrir la zona on el més famós dels bandolers catalans escometia les seves preses: Les Guilleries.

Consulta-ho a http://www.pedalsdenserrallonga.com/

Tracks tour
Empresa que es dedica a organitzar recorreguts amb bicicleta de muntanya, a peu, amb vehicles de motor, … per tot tipus de públic per descobrir la comarca d’Osona: Tracks del Diable, Tracks dels Àngels, Passes del Diable, 4 x 4 OffRoad Tour, …

Consulta-ho a http://www.trackstour.com/

Territori Natural
Empresa dedicada a organitzar rutes guiades a peu per la comarca d’Osona. Una experiència turística de senderisme única que permet descobrir el territori natural d’Osona d’una forma diferent.

Consulta-ho a http://rutes.ambientals.com/

Turisvic
Empresa dedicada a la gestió i lloguer del tren turístic sobre rodes. Col·laboren en l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment turístic o cultural i realitzen diferents sortides per Osona combinant recorreguts amb el trenet i visites a recursos patrimonials i culturals.

Consulta-ho a http://turisvic.cat/

tornar enrere

Back To Top