skip to Main Content
Seva Celebra La Seva 20a Festa Del Bolet, El Diumenge 8 D’octubre. No Te La Perdis!

Seva celebra la seva 20a Festa del Bolet, el diumenge 8 d’octubre. No te la perdis!

L’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 8 d’octubre i vindrà farcit de propostes per a tots els públics, amb el bolet i les seves propietats culinàries i productes de proximitat com a grans protagonistes.

A banda del concurs de bolets, les parades de productes, tastets, exposicions, activitats i actuacions, l’edició d’enguany de la Festa del Bolet presentarà destacades novetats, com: una carpa de demostracions, tallers i espectacles per a petits i grans; activitats amb més recorregut com l’exposició i el concurs de bolets o les sortides guiades pels boscos de Seva. En aquest cas, dos experts de la Societat Catalana de Micologia col·laboraran amb la festa, classificant els bolets i entregant els premis del concurs. També, seran ells els encarregats de fer les explicacions durant les visites guiades pels boscos.

A més, també s’impulsaran xerrades, hi haurà una zona d’atraccions medievals -amb un vaixell pirata, un carrusel i ponis de fusta, parades de gastronomia i artesania, el II concurs “Receptes de la biosfera”, organitzat per la xarxa espanyola de reserves de la biosfera del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, el certamen de pes de productes i la signatura de calendaris a càrrec de l’hereu i la pubilla de Seva, entre altres sorpreses.

El proper diumenge 8 d’octubre, veniu a tastar els millors bolets de la comarca a la Festa del Bolet de Seva. Us hi esperem!Amb la col·laboració de:

Back To Top