skip to Main Content

Setmana Santa a Vic: Processó dels Armats i més

Descobriu la tradició de Setmana Santa a Vic amb una experiència única per a parelles durant la Processó dels Armats. La ciutat manté viva una tradició que s’estén en el temps, intacta des del segle XVIII.

La nit del diumenge de rams els carrers s’omplen d’un silenci dens, només interromput pel ressò de les llances i el tintineig de les cadenes dels penitents que avancen, els cants dels cors entonant l’Stabat Mater sacsegen els milers d’espectadors que es congreguen per contemplar aquesta processó ancestral. 

Heu d’aprofitar al visita a la ciutat per visitar el Mercat de Palmes  i Llorers que se celebra el Dissabte de Rams al matí a la Plaça Major i al carrer Verdaguer. Podreu passejar entre palmes extraordinàriament decorades i treballades i també no hi falten els llorers que, en molts casos, ja estaran ben florits.  

Aprofiteu l’oportunitat d’immersió completa i descobriu també les meravelles culturals que ofereix la ciutat de Vic. Us convidem a visitar el Museu d’Art Medieval de Vic (MEV), un dels museus històrics més complets del país, amb una exposició temporal fascinant sobre les Bèsties, una visió peculiar i fascinant de la nostra història. 

Per les parelles més curioses que desitgin explorar la ciutat amb més profunditat, no podeu deixar de participar en les rutes guiades de Forum Vicus, l’Associació Vic Informadors i de Lux Mundi, els guies culturals us conviden a endinsar-vos en els racons més secrets i apassionants de la ciutat, una oportunitat única per a la vostra curiositat i descobriment. 

Osona t’ofereix molt més: 

Back To Top