skip to Main Content
Sant Pere De Casserres Presenta Una Exposició Sobre Sostenibilitat

Sant Pere de Casserres presenta una exposició sobre sostenibilitat

A través d’aquest nou projecte s’aposta a la sensibilització envers la crisi climàtica

El Monestir de Sant Pere de Casserres, amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA presenten un nou projecte que uneix sostenibilitat i història. Aquesta exposició estarà ubicada a l’església del Monestir de forma permanent.

Aquest recorregut comença amb el lema “Una mirada al passat per a un futur més sostenible”. Amb aquest punt de partida, us guiarà per la vida que feien els monjos al Monestir en relació amb els recursos naturals. Això ens explicarà la situació actual i proposarà maneres per millorar el nostre dia a dia i lluitar contra els diferents problemes ambientals relacionats amb l’aigua, l’energia i la gestió de residus, entre d’altres.

A Catalunya malbaratem cada any més de 260.000 tones d’aliments. El transport emet el 28% dels gasos contaminants que provoquen el canvi climàtic. Les aigües residuals de pobles sense depuradora van a parar als rius i al mar, cosa que provoca greus problemes de contaminació.

És per això, que aquesta mostra té com a objectiu reflexionar sobre l’ús que fem dels recursos en el nostre dia a dia i ens proposaran canvis per millorar la nostra relació amb l’entorn.

Què podem fer?

Podem conservar la natura sense maltractar-la, practicar exercici, comprar productes de proximitat i evitar desplaçaments innecessaris, entre altres.

Visita el Monestir de Sant Pere de Casserres i descobreix l’exposició!

Back To Top