skip to Main Content
Reconnecta Amb Els Aliments De La Teva Terra Amb La Setmana Bio D’Osona

Reconnecta amb els aliments de la teva terra amb la Setmana Bio d’Osona

Preneu nota:VICRestaurant La Reciclària – menú exclusiu i activitat complementària "El Rusc Que Diu Sí"Orgull Pagès La Botiga – menús Bio i Càrdio-saludablesYLLA 1878 S.L. – Cereals Ecològics Mòlts

MANLLEURestaurant Torres Petit – menú Setmana Bio

VILADRAU
Castanya de Viladrau – Coneix el món de la castanya i del castanyer

Podreu començar la ruta pel restaurant La Reciclària de Vic al carrer Dr. Candi Bayès, 22, on podreu degustar el seu menú exclusiu de la Setmana Bio que incorpora una crema refrescant de verdures de l’horta Tarrés i una amanida; un rossejat de pasta de Pastes Canigó amb verdures i detalls de fruits del mar o muntanya i un iogurt amb fruita de temporada del Serradet de Barneres. Un menú de 15 euros que inclou una copa de vi negre o blanc garnatxa, pa i aigua. Al mateix temps, aquest restaurant es complementa amb la seva activitat "El Rusc Que Diu Sí!". Unes comunitats de consum local que connecta consumidors i productors de proximitat.Al mateix municipi, també podreu descobrir els cereals ecològics molturats lentament amb pedra de granit amb l’activitat "Cereals ecològics mòlts" organitzada per YLLA 1878 SL. D’altra banda, i amb el propòsit de donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològic, podreu anar a l’Orgull Pagès de La Botiga de Vic, on s’ofereixen uns menús Bio i Càrdio-saludables, mitjançant la compra d’una cistella que promou la dieta sana, amb productes ecològics i de proximitat.

Podreu prosseguir l’itinerari per Manlleu, visitant el restaurant Torres Petit situat al Passeig de Sant Joan, 38, en el qual podreu provar el Menú Tapes "Tot inclòs". Un còctel verd "Eterna Joventut" de verdures ecològiques d’Hort Viu; una coca del Forn de Sant Roc amb meló i xoriç de Can Parés; un cruixent d’albergínia amb rossinyols i formatge ecològic de Mas Garet i l’arròs de bolets i botifarra de Can Cerilles. De segon plat, degustareu el bacallà amb crosta de romesco i compota de poma i la vedella de la Moreta adobat amb vi natural acompanyada de nyàmeres i melmelada de tomàquet. Finalment, de postres us refrescareu amb el sorbet o el gelat a triar o el tast de 5 formatges d’Osona. Un menú per 28,90 euros que inclou el servei de pa, aigües i un vi a escollir entre el Mas Tarroné’15, DO Terra Alta. Blanc elegant, rosat llaminer o negre amb caràcter; el Cometa del Sud’15, DO Terra Alta. negre rotund; el Mas dels Mets’15, DO Montsant. Negre saborós; el Bastets’16, DO Conca de Barberà. Blanc, rosat o negre o el Mozares Verdejo’15, DO Rueda. Blanc fresc.Incentivant els aliments de qualitat, la Castanya de Viladrau organitza "Coneix el món de la castanya i del castanyer", una oportunitat de descobrir una part desconeguda del territori, al mateix temps que gaudireu d’unes castanyes i uns productes immillorables.Tota mena de propostes per tal d’ensenyar quines són les particularitats i beneficis dels productes ecològics. Així que ja saps! Gaudeix de la vida de camp i sadolla qualsevol curiositat que tinguis sobre els productes que t’arriben a taula. Vine a la Setmana Bio i reconnecta amb l’origen dels aliments!

 

Back To Top