skip to Main Content

Visites a empreses agroalimentàries

Captura de pantalla 2018-11-15 a la(s) 17.06.41

Descobriu els processos de producció, feu tallers i degusteu els productes visitant diferents empreses agroalimentàries d’Osona. Des de conèixer l’elaboració de cerveses, ratafia, formatges o embotits, visitar una casa de pagès, castanyers i castanyes, una horta ecològica…

Per veure totes les nostres empreses visitables podeu visitar el següent enllaç.

A més, els productes elaborats a Osona marquen la singularitat del territori, les visites a les empreses agroalimentàries dins de Fet a Osona en són una mostra però també les rutes gastronòmiques temàtiques que ens permeten conèixer més a fons els productes com són el cas de les dues rutes gastronòmiques que han creat al Lluçanès.

Ruta del pa

T’agradaria conèixer els passos a seguir per a la fabricació del pa? La Ruta del pa del Lluçanès t’ajuda a descobrir la producció d’aquest aliment de manera tradicional visitant tres punts: el camp on es conrea el blat de la varietat forment, el molí fariner on es mòlt el blat per obtenir-ne farina i el forn on s’elabora el pa que consumim.

Més informació:
Telèfon 938 880 050 – turisme@consorci.llucanes.cat – Web

Ruta de la llet

Al Lluçanès la producció de llet, formatge i postres làctics pren força, amb iniciatives molt interessants i variades. Al territori hi tenim des de les granges de vaques, cabres i ovelles fins a la degustació als restaurants, passant per l’elaboració de formatges, iogurts i altres postres làctiques. Estem satisfets de les explotacions ramaderes que estan integrades al paisatge del Lluçanès i ajuden a dibuixar-lo. Els ramaders apliquen i transmeten simultàniament coneixements tradicionals i les més noves tecnologies de conreu i maneig dels animals. També tenim obradors que han trobat el seu camí per elaborar productes únics i restauradors que donen valor als productes locals incorporant-los a les seves cartes.

Més informació:
Telèfon 938 880 050 – turisme@consorci.llucanes.cat – Web

tornar enrere

Back To Top