skip to Main Content

Programa de Punts d'Informació Turística

Font d'en Nando-Montesquiu-Osona Turisme- en BAIXA-©J.Santaugini-012

Punts d’Informació Turística

El programa Punts d’Informació Turística (P.I.T.) vol dotar a la comarca un major nombre de punts d’informació per als turistes més enllà deservei d’atenció al turista ja establertes, aquests punts són entitats públiques i equipaments o serveis privats que donen una major cobertura a l’atenció al turista i alhora disposar d’eines suficients per informar, orientar i acompanyar al turista a la nostra comarca.

Amb aquesta iniciativa es preten crear una xarxa d’informació turística i donar suport, eines i reconeixement a la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments ja porten a terme en el seu dia a dia.

 

Qui gestiona el programa Punts d’Informació Turística ?

El programa Punts d’Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per complementar els serveis d’informació, difusió i atenció turística a la demarcació de Barcelona, a la comarca la Diputació compta amb la col·laboració d’Osona Turisme.

Què són els Punts d’Informació Turística?

Són empreses turístiques privades, museus, centres d’interpretació, empreses de guiatge i biblioteques d’Osona que ofereixen un servei d’informació turística de qualitat i amb professionals adequadament formats per a aquesta tasca. Permeten estar informats de l’oferta turística de la comarca,  així com assistència i suport en l’organització de la teva estada amb la recomanació de productes i serveis del territori.

Quins beneficis té el P.I.T.?

– Dotar de coneixements per les peticions d’informació del turista
– Dotar d’eines per suggerir i incentivar altres serveis turístics de la comarca
– Augmentar la satisfacció i percepció de fiabilitat del servei per part del turista
– Tenir un sistema de reconeixement visible pel servei d’informació al turista

Qui pot participar?

Qualsevol equipament o servei que doni serveis turístics a la comarca, també biblioteques, restaurants, museus, botigues, empreses d’activitats, etc.

Back To Top