skip to Main Content
Osona Participa En Les Jornades Europees Del Patrimoni 2017

Osona participa en les Jornades Europees del Patrimoni 2017

Aquestes jornades es fan en l’àmbit europeu amb el suport del Consell d’Europa i el seu objectiu és fomentar el coneixement i respecte pel patrimoni cultural i artístic. 

Enguany el lema suggerit pel Consell d’Europa és "Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats" per posar en valor els elements patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats. 

A la comarca d’Osona s’organitzen diverses activitats: 

-Visita comentada per explicar la campanya d’excavacions 2017 – Museu arqueològic de l’Esquerda (Roda de Ter)

-Activitat de patrimoni i natura: taller de reconeixement de cereals i elaboració de pa viking – Parc arqueològic del Camp de les Lloses (Tona)

-Ruta en trenet: del món romà al Camp de les Lloses al poble medieval fins als balnearis de Tona (Tona)

-Excursió a la capçalera del torrent que escriu el nom de Verdaguer (Folgueroles)

-Sortida naturalista: els mamífers de l’entorn del Casol de Puigcastellet en l’època ibèrica i en l’actualitat (Folgueroles)

-Jornada de Portes obertes al Monestir de Sant Pere de Casserres i visita guiada "Patrimoni i natura" (Les Masies de Roda)

-Visita romànica al Museu Episcopal de Vic (Vic) 

És important destacar la participació del Consell Comarcal d’Osona en aquestes jornades, oferint jornades de portes obertes al monestir de Sant Pere de Casserres els dies 6, 7 i 8 d’octubre, amb entrada gratuïta per a tothom. L’horari serà de 10 a 17.30 hores. A més, el diumenge 8 d’octubre, a les 12 h, s’oferirà una visita guiada gratuïta anomenada "Patrimoni i natura". No t’ho perdis!

 

Si voleu consultar l’agenda d’activitats, no dubteu en visitar el següent enllaç.

Back To Top