skip to Main Content
Osona, La Catalunya Autèntica

Osona, la Catalunya autèntica

Aquest estiu necessitem una aventura autèntica, una foto increïble, sense filtres però també necessitem cuidar-nos, gaudir, fer esport, menjar saludable…

Osona, és el teu destí un destí per tu, un destí per tothom.

Una varietat de paisatges immensa, d’una bellesa extraordinària que et porten a fluir, gaudir i carregar energies. L’esport com a manera de viure, per recórrer el territori Osoning amb infinitat de rutes adaptades i senyalitzades, per fer amb bicicleta, caminat o corrent, senders que ens porten a mirador son agafar distancia i gaudir del paisatge a vista d’ocell.

Cultura i historia amb monuments, museus i centres d’interpretació de gran importància que ens marquen l’historia i ens ensenyen una mica més d’on venim.

Productes de la terra, FET A OSONA, de proximitat i qualitat de les mans de pageses, ramaders i productes que estimen que fan. Gastronomia tradicional i saludable amb una gran quantitat de restaurants i restauradors que coneixen l’origen del que cuinen i els orígens de les receptes que fan seves i transmeten territori.

Els allotjaments de la comarca destaquen per la qualitat, el seu tracte pròxim amb els clients i aquest hospedatge que permeten gaudir d’una estada memorable.

Concurs d’instagram

En el marc de la campanya, iniciem un sorteig entre totes les persones que comparteixin, a través d’intagram, fotos que expliquin perquè creuen que Osona és la Catalunya Autèntica.

El premi consisteix en una nit per 2 persones en una cabana del camping Vidrà.

Entraran a formar part del concurs tots aquells usuaris d’Instagram que facin un instastory o post a instagram etiquetant a @OsonaTurisme i segueixin els comptes d’Instagram @osonaturisme i @campingvidra. 

El concurs començarà el dimecres 14 de juliol a les 15:00 h i el termini màxim per a participari-hi serà el dia 31 de juliol a les 23:50 h. El guanyador es triarà el dissabte 1 de juliol a través de l’eina Easypromos, que generarà un guanyador de manera aleatòria, amb el seu respectiu certificat d’autenticitat. L’usuari serà contactat via missatge privat per explicar-li com gaudir del premi. El nom del guanyador es podrà fer públic al mateix compte d’Instagram d’Osona Turisme. 

Consulteu les bases a:

https://www.youtube.com/watch?v=ktOk-pKZAm0&t=1s

 

Back To Top