skip to Main Content

Descobreix els pobles del Lluçanès

Us presentem una proposta per a gaudir d’un cap de setmana complert al Lluçanès, amb família, amb amics o en parella. Passeu un cap de setmana inoblidable en plena natura! La sortida comença pels carrers d’Alpens, amb l’encant de les seves finestres i balcons de ferro forjat.

Si us dóna temps d’arribar divendres a la tarda al Lluçanès, podeu aprofitar per a recórrer els carrer d’Alpens i contemplar les finestres i balcons de ferro forjat per Joan Prat.

Una bona alternativa per a fer un diumenges al matí és desplaçar-se a Olost per a visitar el centre d’interpretació Espai Rocaguinarda, dedicat al bandoler Perot Rocaguinarda i en general al bandolerisme del segle XVII, i recórrer les instal·lacions de producció de la seva cervesa artesana de Cerveses Ausesken, acabant amb un tast de cerveses.

A la tarda, us proposem un passeig per la vila d’Oristà. Visita a la cripta pre-romànica de l’església i al museu de terrissa catalana.

Diumenge podeu arribar-vos a Perafita, llogar una Burricleta, una bicicleta rural elèctrica, i gaudir del paisatge Lluçanès tot fent ruta fins a Lluçà. Un cop a Lluçà no deixeu de visitar el conjunt de Santa Maria de Lluçà i el seu principal atractiu, l’església romànica i el seu claustre.

Bon cap de setmana!

tornar enrere

Back To Top