skip to Main Content
Fes Teu L’estiu. Montseny A Cel Obert

Fes teu l’estiu. Montseny a cel obert

Els membres de l’associació d’empresaris pretenen reactivar el sector turístic al Parc Natural del Montseny i proposen desenes d’experiències que aposten per un turisme sostenible, responsable i de preservació del medi.

Cartell per al Montseny

La proposta compta amb més de 50 empreses, que ofereixen serveis d’allotjament, restauració, guiatge o altres activitats turístiques que aposten per un turisme sostenible i responsable. Consulta totes les propostes.

Els allotjaments adherits a la campanya entregaran unes cistelles amb productes del Montseny a les 50 primeres reserves que citin la campanya al moment de fer la reserva a l’allotjament.

A més, els mateixos allotjaments i els restaurants facilitaran als clients un val regal a bescanviar fins a finals d’any, on podran escollir d’entre visites guiades a la natura, visites a empreses agroalimentàries o a espais museístics o teatrals. Descobreix totes les propostes!

La mateixa campanya inclourà un concurs d’Instagram on el guanyador podrà gaudir d’un cap de setmana per a dues persones al Montseny.

Més enllà d’incentivar el sector turístic, es pretén treballar sobre dos eixos: la interacció entre diferents serveis turístics de l’espai natural  i la fidelització dels clients.

Us animeu?

Cartell de Montseny a cel obert

Back To Top