skip to Main Content
Montesquiu Celebra La 5a Edició De La Fira De La Nou

Montesquiu celebra la 5a edició de la Fira de la Nou

Enguany aquest esdeveniment tan especial i singular presenta com a principals novetats: la Fira d’artesania i un major nombre de parades que en anteriors edicions. Així doncs, a banda de gaudir de productes elaborats amb nous, també podreu comprar o tastar: formatges, embotits, cervesa, pa, garapinyades, creps, ratafia, vi, bombons, brioixeria, entre molts altres.

El tret de sortida d’aquesta Fira serà a les 10 del matí amb una xocolatada popular i coca. Al llarg de tot el dia, es podrà visitar una exposició col·lectiva d’artistes de Montesquiu a la Plaça Emili Juncadella. A les 16.30 h, tindrà lloc la quarta trobada d’acordionistes. Posteriorment, a les 17’15 h es farà el lliurament del primer guardó d’aquest certamen a la Diputació de Barcelona com a millor col·laborador, acompanyat d’un petit refrigeri. Però això no s’acaba aquí, les activitats s’allargaran fins a les 19 h.

Com cada any, tampoc hi faltaran altres propostes més lúdiques, adreçades als més petits de la casa com: el rocòdrom, el servei de lloguer de ponis, tallers, música i molt més. Per tot plegat, es tracta d’una fira ideal per gaudir en família.

En definitiva, La Fira de la Nou de Montesquiu és una excel·lent proposta per conèixer els productes elaborats amb aquest fruit sec, la seva artesania local i també una bona ocasió per descobrir els atractius d’aquest bell municipi osonenc. Us hi esperem!Amb el suport de:Back To Top