skip to Main Content
L’Esquerda, Candidata A Ser ‘El Monument Favorit Dels Catalans 2019’

L’Esquerda, candidata a ser ‘El monument favorit dels catalans 2019’

El jaciment ibèric i medieval de l’Esquerda, de les Masies de Roda, és un dels candidats a convertir-se en ‘El monument favorit dels catalans 2019’ en el concurs que organitza conjuntament la revista Sàpiens, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Catalunya Ràdio.

En la quarta edició del concurs, 12 monuments aspiren a guanyar, deu d’ells són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. L’Esquerda ja ha estat seleccionat pel jurat, que en destaca la seva conservació i el fet que proporciona una vista immillorable dels paisatges osonencs.

A partir del 20 de març comencen les votacions que enfronten els 12 monuments finalistes. Les votacions es tancaran el 27 de març, quan es proclamaran els quatre monuments classificats per a les semifinals. En la primera semifinal s’enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d’abril.

Per votar cal que us registreu a la pàgina webPodeu emetre un vot cada hora.

Back To Top