
La tòfona negra, protagonista del mes de febrer al restaurants d’Osona Cuina
Els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats i menús degustació amb la tòfona com a protagonista.
De l’1 al 28 de febrer, Osona acull una nova edició de la Campanya gastronòmica de la tòfona. La campanya inclou principalment menús i plats on la tòfona és l’element principal, i també activitats diverses relacionades amb la tòfona.
Un any més, els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats elaborats amb aquest producte i també menús degustació. D’una banda, Fonda Sala, Mas Monells o el Via ofereixen menús degustació elaborats amb la tòfona com a element principal. I de l’altra, La Competència, Can Fortuny, Ca la Cinta, El Bart, Cafè del Mig, l’Insòlit i Can Ton s’omplen de recomanacions amb nombrosos plats elaborats amb tòfona.
La campanya també inclou altres activitats com visites guiades en una plantació de tòfona amb Noir et Blanc. Es pot escollir una visita familiar, amb l’opció d’un tast de productes trufats, o una visita gourmet, plantejada per a persones adultes que tinguin ganes d’aprofundir els seus coneixements de la tòfona negra fresca, amb esmorzar o berenar de productes trufats inclòs. També es faran tasts i maridatges a Cal Siller amb diferents tòfones fresques amb vins i destil·lats.
Per a més informació, consulteu tota la programació.