skip to Main Content
La Nova Edició De La Revista ‘El Nadal A Osona’ Inclou Un Ampli Ventall D’activitats Per A Tota La Família. No Espereu Més Per Descobrir-la!

La nova edició de la revista ‘El Nadal a Osona’ inclou un ampli ventall d’activitats per a tota la família. No espereu més per descobrir-la!

A cadascuna de les seves pàgines, es recull un ampli ventall de les activitats que se celebraran als diversos municipis osonencs: fires, festes i mercats nadalencs; exposicions, Pastorets, pessebres vivents, tallers, activitats per la mainada, concerts, campaments reials i cavalcades.Així doncs, aquest Nadal mentre gaudiu de les llums i la decoració nadalenca de municipis com Espinelves, Sant Vicenç de Torelló, Taradell, Vic, Torelló, entre molts altres, també tindreu al vostre abast tota una sèrie d’engrescadores activitats per fer. Tal com recomana la revista ‘El Nadal a Osona’, podreu gaudir de l’emblemàtica 36a Fira de l’Avet d’Espinelves (del 3 a l’11 de desembre), on a banda de passejar per aquest poble de pessebre, podreu triar el vostre avet d’aquest Nadal. Altres fires de Nadal destacades són: les de Sant Vicenç de Torelló (10 i 11 de desembre), la Fira de Santa Llúcia Prats de Lluçanès (11 de desembre), les fires de Nadal de Centelles, Taradell, Roda de Ter, entre moltes altres.

Així doncs, durant aquestes dates nadalenques, podreu gaudir de moltes i variades activitats a Osona. Ara bé, si aneu amb la mainada, especialment us recomanem el Badanadal de Manlleu (del 3 de desembre al 8 de gener), on els més menuts s’ho passaran d’allò més bé a la gran pista de gel a l’aire lliure a la plaça de Fra Bernadí; els pessebres vivents de pobles amb encant  com: Alpens, l’Esquirol, Tavèrnoles, Tona, Sant Pere de Torelló, Rupit i Pruit, Tona, Gurb i com no; les màgiques Cavalcades de Reis que se celebraran a tota la comarca.

Finalment, cal assenyalar que la revista ‘El Nadal a Osona’, ha comptat amb la col·laboració del servei de Cultura i l’organització especial d’Osona Turisme del Consell Comarcal d’Osona. L’edició d’enguany, també gratuïta, és de 15.000 exemplars i es repartirà entre els diferents municipis de la comarca.Veniu a gaudir d’un Nadal inoblidable a Osona. Us hi esperem!

 

En aquest enllaç, podeu descarregar-vos la revista “El Nadal a Osona”.

 

 

Back To Top