skip to Main Content
Jornades De Coneixement Del Calendari De Rutes Guiades A Osona

Jornades de Coneixement del Calendari de Rutes Guiades a Osona

NOU CALENDARI DE RUTES GUIADES A OSONA.

Osona et convida a visitar la comarca de manera sostenible i responsable amb propostes d’activitats guiades que et permetran aprendre a gaudir i respectar el territori, així com contribuir així a la seva reactivació per conèixer Osona durant tot l’any. Fem valdre els guies de la comarca, professionals que t’acompanyen i complementen la teva experiència, ensenyant i compartint el seu coneixement per tal d’obrir-te les portes de bat a bat a la comarca. L’essència d’Osona està en el seu paisatge, el seu patrimoni, però sobretot en la seva història, les llegendes, la tradició i la seva gent, aquesta és la clau de l’autenticitat.

Per tal que el sector conegui de primera mà les activitats que es proposen s’ha elaborat un calendari paral·lel de Jornades de Coneixement del Calendari de Rutes Guiades a Osona, aquest gratuït destinat al sector turístic de la comarca. Aquestes jornades us permetran viure una experiència molt enriquidora al costat de casa, conèixer una mica més la comarca i poder oferir als clients de les empreses turístiques de la comarca un valor afegit promocionant amb ple coneixement aquestes visites guiades.

Les “Jornades de Coneixement del Calendari de Rutes Guiades a Osona” es contemplen d’abril del 2022 fins al març del 2023, una jornada cada primer dilluns de mes a excepció dels mesos d’estiu.

Les jornades són exclusives pel sector turístic i mitjans de comunicació amb places limitades i inscripció prèvia.

Cal fer inscripció prèvia en els codis QR de cada activitat on també es pot ampliar la informació.

Back To Top