skip to Main Content
Ja Tenim Les Dades De Reputació Turística Online D’Osona.

Ja tenim les dades de reputació turística online d’Osona.

Ja coneixem les dades anuals de la reputació online de la destinació d’Osona.
Aquest estudi ens mostra les opinions dels turistes que ens visiten i valoren els diferents allotjaments, restaurants i atractius turístics de la comarca.

 

Aquesta informació anual en quantifica la valoració dels allotjaments, restaurants i atractius turístics d’Osona a partir de les puntuacions publicades dels usuaris en les principals plataformes online de turisme.

Cal destacar la valoració dels recursos d’Osona que s’enfila fins al 8.64 sobre 10, per sobre de l’any anterior, i la més alta des de l’any 2018, que es començà a elaborar l’informe. Aquesta valoració se situa per sobre de la mitjana de la província (8.27).

Els municipis de Vic i Rupit són els que sumen més nombre d’opinions de recursos turístics, seguit de Seva i Vilanova de Sau. Les mitjanes de valoració més altes són pels municipis de Malla, amb un 9.6, seguit de Calldetenes, Sant Pere de Torelló, Rupit i Vilanova de Sau, tots ells per sobre el 9.1.

Els allotjaments de la comarca han assolit un 8.49 sobre 10, amb un total de 24.200 opinions, entre els punts més ben valorats dels restaurants cal destacar les valoracions del Personal, la Neteja i la Ubicació. Tots els punts analitzats superen la mitjana de la província.

Finalment, els atractius de la comarca han obtingut un 9.3, la tercera puntuació més alta entre les comarques de la província destacant la bona reputació del Turisme Actiu, l’Enogastronomia i la Natura, totes elles per sobre el 9.2.

L’estudi també destaca tres atractius turístics de la comarca tant per nombre d’opinions com per un iRON molt superior: El Monestir de Montserrat, la muntanya de sal de Cardona i el conjunt monumental de Rupit, més de 7.00 opinions gaudeix el conjunt monumental de Rupit a les plataformes digitals turístiques, nombre molt destacat i més si analitzem el seu iRON que puja fins a un magnífic 9,42, per sobre del 9,38 de Montserrat i el 9,08 de Cardona.

Aquest treball ha estat realitzat per LABTurisme, a la comarca s’han recollit més de 150.000 opinions d’allotjaments, restaurants i atractius turístics dades de 54.638 opinions d’usuaris. L’indicador utilitzat per mostrar la valoració ha sigut “l’iRON” Índex de Reputació Online®, calculat per agregació ponderada de les opinions individuals dels usuaris en els portals objecte d’estudi. Escala unificada de 0-10.

En la següent infografia podeu veure les dades més rellevants de la comarca d’Osona i en el següent enllaç podreu veure l’estudi complet.

 

 

 

 

 

Back To Top