skip to Main Content
Itineraris En Cotxe Per Osona

Itineraris en cotxe per Osona

 • Itinerari Els Miradors: Us permet accedir a racons característics i coneguts de la comarca d’Osona perfectes per a contemplar la bellesa i la diversitat dels paisatges
 • Itinerari Arqueològic: Us permet descobrir el patrimoni arqueològic d’Osona. Existeixen diversos jaciments que integren la ruta dels ibers.
 • Itinerari Bandoler: Osona és una terra rica en mites i llegendes vinculades als bandolers. El recorregut permet endinsar-vos en aquest fascinant món per conèixer millor qui eren aquests bandolers i com vivien segles enrere. Noms tan cèlebres com Rocaguinarda i Serrallonga ens guiaran a través dels seus paisatges.
 • Itinerari Industrial: Osona compta amb una herència moble i immoble lligada a la indústria. Amb aquesta ruta es podran descobrir indrets en els quals queda palesa l’empremta industrial.
 • Itinerari del Lluçanès: Entre el prepirineu i la depressió central catalana,un territori que s’identifica per les seves magnífiques panoràmiques, un entramat de camins ramaders, la quietud dels pobles, els mites i llegendes i un fons arquitectònic, sobretot romànic, amplíssim.
 • Itinerari Modernisme al gust a Portes del Montseny: Entre finals del segle XIX i principis del XX, el sud d’Osona es va convertir en destinació d’estiueig per a la burgesia barcelonina. Les solucions arquitectòniques adoptades, majoritàriament modernistes i noucentistes, ressaltaven el contrast entre les noves construccions i les cases de les viles i pobles preexistents
 • Itinerari Món Medieval: Molts vestigis de l’època medieval es poden visitar a Osona. Podreu conèixer des de un poblat medieval a les típiques edificacions de defensa com les sagreres i els castells.
 • Itinerari Paisatges Escrits a la Plana de Vic: Roda de Ter i Folgueroles volen mantenir i difondre la memòria dels seus poetes, Verdaguer i Martí i Pol, vinculant territori i poesia. El projecte Paisatges Escrits a la Plana de Vic impulsat pels seus pobles natals també té en compte altres punts d’Osona on van deixar empremta, com les Masies de Voltregà.
 • Itinerari Vall de Sau Collsacabra: Una zona privilegiada pels seus paratges i recursos. Els cingles, l’aigua, els boscos frondosos i les viles d’estampa medieval defineixen un paisatge idíl·lic. Una zona també propícia per portar-hi a terme activitats de tot tipus per gaudir en ple contacte amb la natura.
 • Itinerari Paisatges del Ter: Al nord de la comarca d’Osona trobem un territori de contrastos on el riu Ter ha jugat un paper molt important fent de nexe d’unió i propiciant bonics paratges amb personalitat. L’empremta del món industrial es combina amb serrats, puigs i turons, així com els frondosos boscos de mitja muntanya,
 • Itinerari Gastronòmic: Osona és una comarca coneguda pels seus embotits en general, i també pels seus productes de la terra de gran qualitat. La gastronomia juga un important paper a la comarca, tant per la qualitat i exclusivitat dels productes com per la manera d’elaborar-los. Osona és motiu de visita per turistes i amants de l’art culinari. Aquest itinerari permet conèixer i degustar alguns dels productes de la terra
Back To Top