skip to Main Content

Benvingut a les directrius d’identitat de marca d’Osona Turisme

Tot el que necessites per comunicar la imatge visual d’Osona Turisme

Aquí teniu tots els elements gràfics que necessitareu per comunicar la identitat visual d’Osona turisme, inclosos els logotips, la tipografia, l’element gràfic i molt més. La identitat de marca s’ha d’utilitzar per a totes les comunicacions oficials sobre la destinació d’Osona per a col·laboracions, projectes conjunts, etc.

Si Osona Turisme no indica el contrari, es farà servir el logo original negre i vermell sobre fons blanc o transparent, podeu trobar els fitxers en format PdfJpg i Png al final d’aquesta pàgina web, per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb Osona Turisme contactant el correu electrònic: info@osonaturisme.cat.

Termes i condicions d’ús

La identitat de marca és propietat pel Consell Comarcal d’Osona.

L’acceptació dels Termes i condicions d’ús significa que l’usuari ha llegit tots els Termes i condicions. Els Termes i condicions d’ús són vinculants per a tots els usuaris. Usuari fa referència a la persona, organització o empresa que utilitza qualsevol dels actius de marca d’Osona turisme.

Termes i condicions:

  • Totes les funcions incloses a la identitat d’Osona turisme són exclusives i només es poden utilitzar per a la promoció de d’Osona coma a destinació turística o per les col·laboracions amb terceres persones o empreses.
  • La identitat de marca d’Osona turisme només es pot utilitzar després de l’aprovació d’almenys un membre d’Osona turisme.
  • La identitat de la marca Osona turisme és una part integrada de l’estratègia per a la promoció turística de la comarca. La identitat de marca només es pot utilitzar en projectes que estiguin en línia amb l’Estratègia per a la promoció d’Osona, o altres estratègies desenvolupades pels membres del Consell Comarcal d’Osona.
  • Es permet l’ús en un context comercial en què es promociona Osona, com ara una empresa o recurs turístic promocionant els seus serveis, activitats, en una revista, presentació, esdeveniment o similar.
  • No podeu modificar cap dels elements de marca inclosos a la identitat d’Osona turisme
  • Cadascun dels membres d’Osona turisme es reserva el dret de prohibir a un usuari específic l’ús de la identitat d’Osona turisme i de retirar els drets sobre la identitat de la marca sense cap explicació addicional, si l’usuari no segueix els Termes i condicions esmentats anteriorment

 

 

 

Logo Osona turisme Consell Comarcal Osona

 

 

Back To Top