skip to Main Content
Gaudeix De Les II Jornades Gastronòmiques De La Tòfona A Osona

Gaudeix de les II Jornades Gastronòmiques de la Tòfona a Osona

Les jornades van començar el passat dissabte 30 de gener i s’allargaran fins al  diumenge 14 de febrer.Així doncs, durant aquest certamen, podreu assaborir exquisits menús, elaborats amb tòfona a diferents restaurants osonencs. Plats com: els canelons tradicionals; l’arròs cremós de ceps; el filet de vedella amb foie d’Oporto; les verduretes; les amanides i fins i tot, les postres aniran acompanyats del toc aromàtic de la tòfona. Aquestes són només algunes de les suggerents propostes dels restaurants participants. Enguany, concretament són: Arka, Auro, Bardaguer, Ca la Manyana, Ca la Mercè, Ca la Teresona XXI, Ca l’Ignasi, Can Jubany, Can Xarina, Divicnus, DO Vic, Fonda Sala, La Rectoria d’Orís, L’Antiga Fonda, L’Estanyol, L’Olla dels Experiments, Okashii, Torres Petit, VicFood Gastrobar i Xic.
Un dels xefs dels restaurants col·laboradors, Nandu Jubany ha remarcat que tot i que ja fa anys que utilitzen la tòfona als seus plats, el fet de poder oferir unes jornades gastronòmiques al voltant de la tòfona ‘fa que vingui més gent al restaurant i situa la comarca d’Osona com un destí gastronòmic i la posa al mapa’.
En definitiva, aquestes Jornades volen aglutinar totes les iniciatives que existeixen a la comarca al voltant de la tòfona, potenciant la utilització d’aquest bolet tan aromàtic i saborós als nostres plats.
No ho dubteu més. Aquest cap de setmana, veniu amb tota la família a Osona, a assaborir els menús especials amb motiu de les II Jornades Gastronòmiques de la Tòfona. En aquest
enllaç, podeu consultar les suggerents propostes dels restaurants participants en aquesta segona edició.
Back To Top