skip to Main Content

Mas Albareda

Mas Albareda

A només sis quilòmetres de Vic, el restaurant de Mas Albereda busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant. Sota la batuta de Nandu Jubany, els productes de la terra passen del bosc i l’hort al plat, amb receptes reinventades que cuiden el més petit detall per fer de qualsevol àpat, festiu o diari, un plaer pels sentits.

A Mas Albereda ens encarreguem que instants així siguin possible, i per això personalitzem les vostres celebracions, tenint cura que tot surti tal i com està programat. Posem al vostre abast tot el necessari per a organitzar festes íntimes o grans celebracions, als menjadors de l’hotel, als jardins o en carpes exteriors, àpats a preu dret, grans sopars de festa o caps de setmana sencers de celebració carregats d’encant. Per deixar volar la imaginació en moments inoblidables…

A cinc minuts de Vic i a una hora de Girona i Barcelona, Mas Albereda és un hotel amb encant, un espai idoni per a la celebració de tota mena de reunions, actes d’empresa i convencions. En unes instal·lacions exclusives que garanteixen la màxima comoditat i enmig d’un entorn rural, l’hotel facilita la personalització de l’esdeveniment fins al més mínim detall, sempre amb la gastronomia Jubany com a teló de fons.


  • Especialitats Arròs, Aus, d'Autor, Carns, Mercat, Peix i Marisc, Vegetarià,

Serveis

Hotel, restaurant, servei de guarderia, pàrking, wifi, terrassa, piscina i possibilitat grans celebracions així com reunions d’empresa.


Idiomes

Català
Castellà
Francès
Anglès


Contacte


Avgda. Sant Llorenç, 68, 08504 Sant Julià de Vilatorta
Back To Top