skip to Main Content

El Seminari Vic

El Seminari Vic

El Seminari Vic es troba a només 5 minuts a peu del preciós nucli antic de la ciutat de Vic.

La cafeteria-restaurant del Seminari Vic t’ofereix un menú de cuina mediterrània i que et proposa tres opcions a escollir; una d’elles vegetariana. Els dissabtes i diumenge el menú disposa d’una línia més elaborada.

El bonic recinte acull una biblioteca i una capella. L’equip de recepció està disponible les 24 hores i us facilitarà tota la informació turística sobre Vic i Osona.


  • Especialitats Carns, Mercat,

Serveis

El Seminari Vic ofereix una gran varietat d’espais per a acollir diferents activitats: formacions, reunions, convencions i xerrades. L’edifici compta amb 19 espais des de 17m2 a 250m2, flexibles i polivalents. Les sales compten amb llum natural, Wi-fi a tot l’edifici i pantalla TV o projector. Els espais són confortables per als alumnes, clients o assistents per a garantir que la formació, l’esdeveniment o la reunió sigui un èxit.

La majoria dels espais estan adaptats per a crear formacions, jornades i reunions híbrides, és a dir, sessions meitat presencials i meitat online. Consulta les característiques tècniques.


Idiomes

Català
Castellà
Francès
Anglès

AccessibilitatContacte


Ronda Francesc Camprodon, 2, 08500 Vic
Back To Top