skip to Main Content
Fira De Sant Sebastià De Sant Pere De Torelló

Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló

Avui en dia, la Fira omple els carrers del nucli antic amb parades de tot tipus. Productes alimentaris de mercat, artesania, i la tradicional mostra d’entitats. 


I la tradició és manté. Com cada any, els visitants de la Fira també podran veure, encara, l’exposició de pessebres.Enguany la Fira compta amb un programa complert d’activitats i propostes diverses per a grans i petits.Dijous 22 de gener§  Presentació del llibre L’ambaixador de Confínia, de la santperenca Rosa V. Tort Divendres 23 de gener§ 
Projecció fotogràfica del santperenc Jordi Bosch. Kerala Express (viatge de 10.000Km per l’Índia)Diumenge 25 de gener§ 
Fira al casc antic. Parades amb diferents productes artesans: mel, pa, oli, vi, embotits, formatges, manualitats, utensilis de la llar, i molt més.§  Activitats durant tot el matí i fins al migdia: Exposició de pessebres, cercavila de gegants, el ball d’en Xandri, benedicció d’animals, passant de cavalls, procés d’elaboració del farro en directe i tastet, esmorzar de calçots, brou calent per a tothom i sorteig gratuït de 10 lots de productes de pagès entre tothom que visiti la Fira§  Per tancar els actes de la Fira, el grup de gospel local Cocoa Gospel SPT oferirà un magnífic concert, obert a tothom, a les 6 de la tarda al teatre parroquial "El Centre". 

Us hi esperem!

Back To Top