skip to Main Content
Fira De La Mercè. La Fira Del Comerç I La Bona Teca De Calldetenes

Fira de la Mercè. La Fira del comerç i la bona teca de Calldetenes

Aquesta fira de comerç al carrer, que manté el mateix format que en l’edició anterior, convida al visitant a passejar per diversos punts històrics de Calldetenes.

 

Espai gastronòmic.

A la plaça 11 de Setembre, i durant tot el dia, podeu trobar els estands gastronòmics  que us permetran degustar els millors plats i productes gastronòmics locals, així com participar en tallers gastronòmics, demostracions culinàries, tasts, … i tot a preus molt econòmics. Els visitants podreu coure i menjar en les taules preparades per a tres-cents comensals.El xef convidat aquest any és Ignasi Camps (Ca l’Ignasi de Cantonigròs), bon conegut a la cuina de Can Jubany i El Bulli.Una de les novetats d’aquest any és el Concurs de Melmelades de la Fira de la Mercè.

 

Espai infantil:

A l’Avinguda Pau Casals, i durant tot el dia, podeu portar als més petits l’Espai Infantil on es divertiran en el taller de contes, manualitats, jocs tradicionals, tallers, demostracions d’activitats infantils, inflables, ponis i espectacles al carrer. Hi ha programat també un espectacle,i un taller de circ, un taller de Berenars divertits i el pastisser Josep Coll té previst obrir les portes del seu obrador amb la instal·lació d’una petita pastisseria per als més menuts.

 

Espai artesanal:

A la plaça Vella, durant tot el dia, podreu participar en tallers i demostracions de scrapbooking, ganxet, pintura, feltre, cistelleria, patchwork, treballs amb llana, perfumeria artesana, … tot a càrrec d’artesans. Serà l’escenari també de la Trobada de Puntaires.Les botigues ompliran el 27 de setembre tot el recorregut del carrer Gran i el grup  Urban Knitting Calldetenes omplirà de peces de llana teixida de colors diversos indrets emblemàtics del casc urbà.I també Swing,  sardanes i sopar a la fresca, a l’Espai Gastronòmic. Podeu participar al concurs d’Instagram , amb premis a la millor fotografia i a la fotografia més original #FiraMerce14 #Osona

 
Back To Top