skip to Main Content
Fira D’Artesania D’Oristà

Fira d’Artesania d’Oristà

Avui, i des de fa algun temps, s’ha ampliat a artesans de tots els països.

A la Fira d’Artesania d’Oristà trobareu parades de tot tipus de productes alimentaris tradicionals. Productes autòctons d’Oristà, el Cigró d’Oristà, Embotits de Rebost, Coques del Bandoler, mel. Però a més llonganisses, formatges, mel, caramels, herbolaris, cistelleria, artesans de fusta i boix, joguines de fusta, roba feta a mà.

La Fira, a més, vol mostrar els arts i la manera de treballar dels oficis antics, i ja quasi desapareguts. Podreu trobar demostracions d’oficis de boter, bufador de vidre, picapedrer, tallador de fusta, cisteller, puntaire, espardenyer, escloper, fariner, escultors amb fang, terrissaires, esmolet, ferrador de cavalls, teuler, vitraller o forjador.

En el decurs de la fira trobareu animacions pels carrers i places, per entreteniment de petits i grans. No deixeu de visitar la Cripta Preromànica i el Museu “Rocaguinarda” de Terrissa CatalanaEl programa de la Fira d’Artesania d’Oristà, per a no perdre-us res.– 
 8:00h: Esmorzar del Bandoler Perot Rocaguinarda, a benefici de La Marató de TV3.– 
9:00h -15:00h: Fira d’Artesania, productes artesans de tot tipus i d’arreu. Demostració d’Oficis Artesans.– 
9:30h: Plaça Catalunya. Cotxes de competició. Inflable per als més petits.– 
11:00h: Animació pels carrers i places de la vila. Arribada dels Bastoners de MallaBallaran. Diferents danses per les places del poble: “Ball dels Bandolers” , “Ball dels Segadors”, “ Ball dels Dallaires”, “ Ball de les Dones d’Aigua”12:30h: Ball de Bastons per les places del poble.

I durant tot el dia:– 
Es podrà visitar La Cripta Preromànica i el Museu de Terrissa dels Països Catalans “Rocaguinarda”.– 
A la sala annexa al Museu de Terrissa “Rocaguinarda”: Exposició de Patchwork del Taller de l’Eva de Eva Blasi.Consulta aquí més informació.

Back To Top