skip to Main Content

Cultura i senderisme al Camí Oliba

Segueix les passes de l’Abat Oliba i emociona’t amb aquest recorregut que travessa algunes de les obres més representatives del romànic català. El camí s’inicia a Montserrat i ressegueix el GR-151 fent etapes de mig dia perfectes per a realitzar en família o amb els més petits.

La ruta, que passa per les comarques del Bages, Osona i el Ripollès, destaca per ser poc exigent i molt interessant per descobrir els paisatges d’interior i mitja muntanya de Catalunya. A més, durant el recorregut anireu trobant espais on allotjar-vos o fer un mos.

Una de les parts més interessants del Camí Oliba és sens dubte la faceta cultural i artística. Aprofiteu l’excursió per acostar-vos al monestir de Sant Pere de Casserres, una joia del romànic català, la Catedral de Vic o el Centre Històric de la ciutat de Vic. L’any 2018 es compleixen mil anys des que Oliba va ser anomenat bisbe de la ciutat de Vic, per això aquesta és una bona ocasió deixar-vos sorprendre pels paisatges de la Catalunya Vella. Us hi esperem!

tornar enrere

Back To Top