skip to Main Content

Anar a buscar tòfones o bolets

Enamora’t dels paratges naturals de la comarca mentre camines entre els arbres i arbustos buscant els tresors que ens deixa la natura a cada temporada. La tardor i l’hivern són dos dels millors moments de l’any per buscar bolets i tòfones, a Osona hi ha diverses empreses que organitzen sortides.

La recollida de bolets és una afició amb una gran acollida dins de Catalunya, i a Osona, amb els seus preciosos boscos, en trobareu un munt. Sempre respectant els llocs per on passem i intentant deixar el bosc tal com l’hem trobat, podeu fer llargues passejades pels nostres paratges per tal de cercar rovellons, llenegues o moixernons.

Per altra banda la tòfona és un ingredient gourmet en molts plats de la cuina catalana i la que creix a la comarca és coneguda per la seva qualitat. Durant l’hivern, que és l’època de recol·lecció, podem participar en alguna de les diverses excursions organitzades on ens ensenyaran a distingir els diversos tipus de tòfones, el mètode per trobar-les i podrem participar en una sortida amb gossos tofonaires. Connecteu amb la natura!

tornar enrere

Back To Top