skip to Main Content
El 18 D’octubre, Vine A La 4a Fira De La Nou De Montesquiu

El 18 d’octubre, vine a la 4a Fira de la Nou de Montesquiu

Mentre volteu per les paradetes, podreu tastar una gran varietat de productes: formatges, cervesa, vi, embotits, pa, brioixeria, garapinyades, bombons, vinagre, olives, creps o ratafia.



A més, durant tot el matí i tarda de diumenge, podreu gaudir d’una gran varietat d’activitats paral·leles com: exposicions de pintura, la marxa nòrdica, xerrades sobre nutrició, tallers infantils, actuacions de màgia, entre moltes altres. Un any més, Montesquiu s’omplirà de vida, oferint saborosos productes i activitats per a tota la família.



La Fira de la Nou de Montesquiu, organitzada per l’Ajuntament del municipi i l’Associació de Comerç, és l’única de la comarca, dedicada exclusivament a aquest fruit sec. De fet, des de sempre aquest territori ha estat zona de nogueres i tradicionalment, s’ha utilitzat el seu fruit per elaborar diferents productes alimentaris. Tot plegat, com no podia ser menys, ha donat peu a la celebració de la quarta edició d’aquesta fira, a on us convidem a tots i totes a anar-hi i gaudir d’una divertida jornada en família.

Us hi esperem!

 

Back To Top