skip to Main Content
Descobrim Els Restaurants De Més Prestigi De La Comarca Amb ‘Tasta Osona’

Descobrim els restaurants de més prestigi de la comarca amb ‘Tasta Osona’

 Els aparadors d’aquesta gran varietat culinària són els seus restaurants, alguns d’ells coneguts internacionalment. En aquesta ocasió, amb la campanya ‘Tasta Osona, us proposem descobrir tres autèntiques joies de la restauració osonenca que us permetran gaudir d’un exquisit univers de sabors.En primer lloc, destaca amb personalitat pròpia Can Jubany. Aquest mític restaurant va néixer l’any 1995 de la mà del reconegut xef Nandu Jubany. Està, situat a prop de Calldetenes (Osona), ha esdevingut tot un referent de l’alta cuina i gastronomia de qualitat, arribant a ser reconegut amb la més alta distinció culinària: una estrella Michelin. Sens dubte, el xef Jubany és un enamorat incondicional de la cuina. Amb només 13 anys, va donar els seus primers passos al món de la restauració, treballant al restaurant dels seus pares, que li van ensenyar l’ofici. Des de llavors, en Nandu s’ha dedicat amb passió a l’art culinari i així ho transmet, dia rere dia, al seu restaurant, oferint receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida. Risottos, Arròs amb espardenyes, Tàrtar de gamba, Canelons de pollastre de pagès o la tòfona són només una petita mosta de les delícies d’aquest restaurant, cuinades amb la delicadesa, la passió i el savoir faire de tot un xef amb majúscules.Altre dels protagonistes d’aquesta simfonia de sabors és la Fonda Sala, un establiment familiar, situat al bell mig d’Olost (Lluçanès). L’ànima d’aquest restaurant és el xef Toni Sala que ha anat introduint les seves experiències, traduïdes al plat en plaers gastronòmics d’alta qualitat. La Fonda Sala també compta amb el reconeixement d’una estrella Michelin que conserva des de 1992; tot un mèrit. La seva proposta culinària es basa en una variada cuina de mercat, aprofitant el producte de proximitat. En paraules del xef Sala: ‘la nostra cuina es basa essencialment en el producte del mercat i de l’entorn immediat, defugint sempre de la sofisticació excessiva, però, sense rebutjar la inventiva ni la subtilesa del tractament concret per cada plat’. Sens dubte, l’aposta d’aquesta Fonda és la cuina tradicional, elaborada amb productes de temporada i amb una progressiva evolució cap a les noves tendència culinàries.

 

Finalment, els amants de la cuina de km 0, podreu gaudir de plats memorables al restaurant de Ca l’Ignasi de Cantonigròs que compta amb el certificat Slow Food per la seva aposta pels productes de proximitat. L’ànima d’aquest restaurant és l’Ignasi Camps, un autèntic apassionat de l’art de cuinar que porta 25 anys dedicats a la cuina, emprant productes del Collsacabra, d’Osona i de la resta de Catalunya, sempre respectant el calendari natural dels aliments i oferint receptes de sempre cuinades al forn de llenya o a la brasa amb tocs de modernitat. El resultat és una cuina saborosa que és el reflex del paisatge a la taula, elaborada amb productes de gran qualitat i 100% naturals; doncs, procedeixen del seu hort. A banda de la cuina ecològica, l’establiment també fa ús de les energies renovables; doncs, està dotat amb caldera de biomassa i calefacció radiant, orientat al Sud per les hores de sol i amb un pati-jardí, ideal per sopar a les nits d’estiu.

 

Amb Tasta Osona’, us proposem tastar i gaudir dels restaurants més gourmets i emblemàtics de la comarca. Veniu a gaudir-ne!

 

Back To Top