skip to Main Content

Descobreix els secrets gastronòmics de Viladrau

Descobreix els secrets gastronòmics de Viladrau a través d’una experiència única durant la Festa de l’Arbre, una tradició catalana amb més de 100 anys d’història. Aquesta celebració ofereix una combinació perfecta de natura, cultura i gastronomia, ideal per a parelles que desitgen connectar amb el paisatge i gaudir d’una deliciosa cuina local. 

Durant la festa, podreu participar en una gran varietat d’activitats culturals i gaudir d’actuacions musicals, així com de la tradicional plantada i el vermut. 

Pels amants de la gastronomia, res millor que una visita guiada a la Castanya de Viladrau per conèixer el producte de la castanya i els màgics boscos de l’entorn. En aquesta escapada, tindreu l’oportunitat de conèixer la història dels castanyers, gaudir de la serenitat del bosc i, per acabar, fer un tastet de les infinites combinacions amb castanyes, que us faran llepar els dits. 

Un cop carregats d’energia, podeu continuar explorant la regió amb una emocionant sortida en bicicleta elèctrica organitzada pels amics del Parc Natural del Montseny. Una manera perfecta de submergir-vos en la natura i descobrir els racons més especials d’aquest impressionant parc natural. 

Més informació de Viladrau • Osona Turisme

Back To Top