skip to Main Content

Descobreix els sabors de la tradició de Taradell

Heu visitat mai una granja? Mas Casablanca promet entreteniment per a petits i grans. Podeu visitar-la en una visita lliure i explorar la granja al vostre ritme, tocant els animals i buscant en Fermí i la Valentina, dos ratolins amagats que us faran passar moments divertits. O, si ho preferiu, una visita guiada completa on coneixereu tots els detalls de la vida rural, des de donar menjar als animals fins a pujar als tractors i explorar l’hort de Casablanca. 

Per a les famílies amants de conèixer què hi ha darrera de la bona cuina, el vostre destí és al Parc de les Olors del Serrat, on podreu descobrir a fons les herbes i espècies locals, aprendre a utilitzar-les de manera saborosa i saludable a la vostra cuina i comprar tots els productes a la seva botiga. 

I per a les famílies aventureres, no hi ha res millor que descobrir l’entorn privilegiat de Taradell, municipi distingit per Biosphere. Visiteu el castell de Taradell i gaudiu d’una excursió amb vistes impressionants des del Port del Comte fins al Canigó, un veritable paradís per a les famílies més excursionistes. 

Més informació de Taradell • Osona Turisme

Back To Top