skip to Main Content
Descobreix Els Restaurants D’Osona Amb Benvinguts A Pagès

Descobreix els restaurants d’Osona amb Benvinguts a Pagès

El cap de setmana del 9 i 10 de juny de 2018 teniu una oportunitat única per acostar-vos als millors sabors d’Osona a través de Benvinguts a Pagès i conèixer d’on vénen tots els productes que consumim a casa nostra.

A més, entre visita i visita podeu aprofitar per dinar en un dels restaurants de la comarca que participen a Benvinguts a Pagès. Aquests establiments destaquen per comptar amb proveïdors de la comarca, pel que podreu tastar el veritable producte de proximitat. Els restaurants que hi participen són:   • Ababol. Situat a Calldetenes, utilitzen productors del mateix poble, com El Pujol pels làctics i la vedella, El Llio per la verdura i Carnisseria Paradell pels embotits.
  •  Àgora Restaurant. Situat a Viladrau, utilitzen productors de Viladrau i Folgueroles. Castanya de Viladrau per castanyes i productes elaborats amb aquest fruit sec, Can Feliu pels ous ecològics i Forn de pa Sant Jordi per la coca del Mossèn.
  • Cal Baumer, refrectori. Situat a Prats del Lluçanès, utilitzen productors de Prats del Lluçanès, Sagàs i Berga. El Taulell del Soler de N’Hug per embotits, xai, aviram, conill i porc, Casa Malla – Cal Rovira pels peus de porc, embotits, botifarra, carn de porc i Ramaders de vedella de muntanya del Berguedà per la vedella.
  •  Can Berri. Situat a Viladrau, utilitzen productors de Manlleu, Moià i Viladrau. Castanyes del Montseny per les castanyes, Montbru pels formatges i La Moreta per la carn de vedella.
  •  La Reciclària. Situat a Vic, utilitzen productors d’Espinelves, Sant Martí Sescorts i Seva. Horta Tarrés per la verdura, el Serradet de Barneres pel iogurt i pollastres del Montseny per pollastre.
  •  Restaurant Ca l’Ignasi. Situat a Cantonigròs, compta amb la certificació Slow Food.
  •  Restaurant Els Munts. Situat al camí del santuari dels Munts, utilitzen productors d’Alpens, Vic i Santa Maria del Puig Oriol. Embotits Cruells pels embotits i les botifarres, Gerard Cuní pels productes làctics i Planes Bones per les fruites i verdures.
  •  Xalet la Coromina. Situat a Viladrau, utilitzen productors de Viladrau, Seva i Sant Miquel de Balenyà. Càrniques Llorà pel senglar, Pollastre del Montseny pels pollastres, Castanya de Viladrau per les castanyes.

Aprofiteu aquesta ocasió per conèixer els nostres restaurants a benvinguts a pagès!

 

Back To Top