skip to Main Content
Descobreix El Millor De Calldetenes Amb La Fira De La Mercè

Descobreix el millor de Calldetenes amb la Fira de la Mercè

Calldetenes es prepara per celebrar la setena edició de la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca.

Més de 5.000 visitants d’arreu d’Osona i de fora de la comarca passen per la Fira cada any per conèixer de ben a prop els productes locals o gaudir d’alguna de les activitats proposades des de les 10h del matí a les 23h de la nit.

La Fira de la Mercè va néixer el 2013 amb l’objectiu d’esdevenir un aparador del teixit econòmic del poble. Des de la seva segona edició que aquest esdeveniment es distribueix en tres espais temàtics diferenciats: gastronòmic, infantil i artesanal. Una mitjana de 60 parades es reparteixen per les zones temàtiques, convidant als assistents a comprar i a fer un passeig pels diversos punts històrics de Calldetenes.

En l’apartat gastronòmic, ubicat a la plaça Onze de Setembre, hi destaquen els productes elaborats per les xarcuteries i carnisseries del municipi –premiades per la seva qualitat i caràcter artesanal-, les fleques, la cervesa artesanal de producció local així com els productors de proximitat amb verdures, carns o làctics. Els assistents també poden aprofitar la visita per fer un mos, ja que hi ha un espai amb taules i cadires on es poden escollir plats cuinats o per coure en les graelles.

A la Plaça Vella hi té lloc l’artesania i les demostracions de cistelleria, treballs amb boga, joieria, patchwork, llana, scratchbooking o perfumeria artesana; mentre que en la zona infantil s’hi organitzen tallers per fer passar una bona estona als nens i nenes.


A més, durant la jornada s’organitzen diverses activitats tant per a petits com per a grans, com ara un showcooking, espectacles infantils, sardanes, una trobada de puntaires, exhibicions de dansa o concursos de pintura, de melmelades o d’Instagram. Apunta la cita al calendari i no te la perdis! 

Amb la col·laboració de:

Back To Top