skip to Main Content

Coneixes la campanya Gastromuseus’16? Del 15 al 17 d’abril vine a Osona, podràs entrar gratuïtament als museus i gaudir d’immillorables preus a molts restaurants i hotels de la comarca. Aprofita-ho!

L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar la cultura, la gastronomia i el turisme d’aquesta comarca, a través d’una proposta ben atractiva, consistent en l’entrada gratuïta als museus, gaudint d’una variada oferta gastronòmica i hotelera a uns preus immillorables: menús, especialment elaborats per a l’ocasió, per tan sols 15 € per persona i allotjaments a només 20 € per persona.Aprofita aquestes dates per gaudir i descobrir la riquesa cultural i gastronòmica d’Osona amb tota la família. Enguany els museus participants seran: el Museu Episcopal de Vic; Museu de l’Art de la Pell de Vic; Museu del Ter de Manlleu; Casa Museu Verdaguer de Folgueroles; Museu del Coure de Les Masies de Voltregà; Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter; Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses de Tona; Centre d’Interpretació Espai Montseny de Viladrau; Ecomuseu del Blat de Taradell i Monestir de Sant Pere de Casserres de Les Masies de Voltregà amb la col·laboració d’allotjaments i restauradors.Entre els hotels i cases rurals participants cal destacar: l’Alberg de Vic; l’Avenc de Tavertet; Càmping la Balma d’Espinelves;  Càmping la Vall de Taradell; el Permanyer de Sant Bartomeu del Grau; el Seminari de Vic i l’Hotel-Restaurant Xalet la Coromina de Viladrau. Pel que fa als restaurants, podreu assaborir uns exquisits menús, elaborats amb motiu de Gastromuseus a Ca la Teresona de Vic, Cal Fusté de Vic, Can Baumes de Tavertet, el Foment de l’Esport de Tona, la Taverna del Call de Vic, Major 3 de Vic i el Sambucus de Manlleu.L’objectiu de Gastromuseus’16 és donar una major visibilitat als nostres museus i al sector turístic entre el públic general. No ho deixis escapar, gaudeix amb tota la família d’aquesta sensacional campanya. Us encantarà!
Important:
Enguany totes les reserves tant de museus, restaurants com d’allotjaments es realitzaran a través de la pàgina web: www.gastromuseus.cat
Back To Top