skip to Main Content
Coneixes El Contrapunt Urbanita D’Osona? Veniu A Descobrir Les Seves Ciutats Amb Encant

Coneixes el contrapunt urbanita d’Osona? Veniu a descobrir les seves ciutats amb encant

Si decidiu conèixer aquestes tres ciutats, us sorprendrà el dinamisme comercial dels seus carrers i places, així com les seves fires i mercats, l’oferta cultural i el patrimoni arquitectònic: 

  • Vic. Coneguda com la capital d’Osona. Es tracta d’una ciutat rica en contrastos, on conviuen la tradició i la modernitat, l’herència del món rural i els ambients més avançats, la tranquil·litat pròpia d’una ciutat petita i l’animació lúdica i festiva. La riquesa del seu patrimoni, es manifesta en la qualitat dels seus museus, arxius i edificis històrics, juntament amb l’abundància d’associacions, dedicades als àmbits més diversos. Si la voleu conèixer en profunditat, no us perdeu les visites guiades de dissabte.
  • Manlleu. La capital del Ter, és una ciutat situada a la part central d’Osona. A poca distància de Barcelona i Girona. Aquesta ciutat mil·lenària, amb identitat pròpia i amb un passat industrial destacat, ofereix al visitant la seva història i la seva actualitat viva i dinàmica. Precisament, el seu passat industrial és el fet més característic de la identitat d’aquesta ciutat.
  • Torelló. La seva vida comercial ve marcada pel seu mercat setmanal i pel comerç. El mercat setmanal data del 1270; es fa el dimecres en l’espai situat vora el recinte del mercat municipal. El turisme ha tingut cert desenvolupament sobretot a partir de la dècada del 1990, amb algunes iniciatives que promouen el coneixement del patrimoni natural, històric i industrial de la vall del Riu Ges i del Ter.

 Així doncs, animeu-vos a conèixer les ciutats osonenques, no us en penedireu!

 

Back To Top