skip to Main Content
Campanya Gastronòmica De La Castanya 2020

Campanya gastronòmica de la Castanya 2020

Arriba la tardor, una de les estacions de l’any més lluïdes a la comarca d’Osona, els boscos canvien de color i el terra s’omple de fulles seques, castanyes i bolets.

Com cada any des de 2017, diferents restaurants, empreses i entitats de la comarca participen a la campanya gastronòmica de la castanya, una iniciativa que posa en valor la Castanya de Viladrau un dels nostres productes singulars més importants a nivell cultural i nutricional de la comarca.

En aquesta edició podreu gaudir de 30 dies de campanya en els que 10 restaurants del col·lectiu Osona Cuina i del Parc Natural del Montseny ofereixen un total de 15 plats per gaudir de la cuina osonenca amb castanya. També es realitzen 5 activitats per conèixer una mica més de la cultura i el paisatge entorn a aquest producte singular de la comarca d’Osona.

Campanya gastronòmica de la Castanya, del 23 d’octubre al 22 de novembre.

Els restaurants participants en aquesta edició són l’Àgora, l’Arka, el Bareku,  el Basset, Ca la Cinta, Ca l’UCal Jutge, el Gravat i la Teresona XXI. Les empreses que organitzen activitats són la Castanya de Viladrau, la Cervesa del Montseny, Viladrau Educació i EduCA.

Amb motiu de restriccions, durant el període de tancament de bars i restaurants alguns dels plats es serviran per emportar.

Els restaurants que ofereixen aquest servei són:

  • Àgora
  • Arka

Aquest any per motiu de la situació de pandèmia algunes de les activitats com la Fira de la Castanya de Viladrau s’han hagut de replantejar. També cal tenir en compte que aquesta campanya gastronòmica es pot veure modificada adaptant-se a les normatives canviants del moment.

Consulta el programa i mantén-te al dia a les nostres xarxes socials o contactant directament als restaurants i empreses d’activitats.

Back To Top