skip to Main Content
Artesania, Comerç, Alimentació, Mostra D’entitats… No Et Perdis La Fira Del Tast Del Bisaura De Sant Quirze De Besora

Artesania, comerç, alimentació, mostra d’entitats… No et perdis la Fira del Tast del Bisaura de Sant Quirze de Besora

Es tracta d’un esdeveniment multisectorial que compta amb la complicitat de tot el territori del Bisaura. Hi trobareu parades d’artesania, alimentació, serveis, botigues al carrer, activitats familiars, espais lúdics, activitats complementàries i molt més.

Principalment, a aquesta Fira estarà representat el sector de l’artesania amb una mostra i punt de venda de producte artesà, alimentari i no alimentari; el comerç, on estaran representats els comerciants de Sant Quirze de Besora traient les botigues al carrer i les entitats amb una  mostra de les més representatives del Bisaura.

A més, podreu gaudir de tota una sèrie d’activitats complementàries, ideals per a tota la família com: exposicions de pintura; demostracions i tast de cuina del territori; vermut musical; concurs de munyir; activitats infantils; el trastet, un petit mercat de joguines de segona mà, on poden participar tots aquells nens i nenes que vulguin vendre o intercanviar tot tipus de jocs, joguines, videojocs, cartes, etc.

Veniu a gaudir de la Fira del Tast del Bisaura, una fira multisectorial ideal per a tota la família. Us hi esperem!

En aquest enllaç, trobareu més informacióAmb el suport de:Back To Top