skip to Main Content
Arrenca La Segona Edició Del Festival De Paisatges Barcelona Per Descobrir La Natura I Gastronomia De L’Anoia, Bages, Moianès I Osona

Arrenca la segona edició del Festival de Paisatges Barcelona per descobrir la natura i gastronomia de l’Anoia, Bages, Moianès i Osona

El Festival de Paisatges Barcelona arriba a la seva segona edició amb una proposta d’activitats per a tots els públics a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona.

La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del mes de juny, del 3 al 25 de juny, i permetrà descobrir els paisatges de primavera de les comarques que integren la marca turística de Paisatges de Barcelona amb activitats guiades de la mà d’empreses locals.

Activitats a peu, en bicicleta, fent ioga o geocatxing i acompanyat de visites culturals, jocs i tastos de productes locals i de vins… l’oferta, pensada per a tots els públics, ens permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

El Festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona, amb la participació de divuit empreses turístiques d’aquestes comarques.

A Osona podrem gaudir d’activitats com el passeig per la ruta 1714, la descoberta de castanyers i productes elaborats amb Castanya de Viladrau, la ruta de senderisme del Camí Oliba de Tavertet a Cantonigròs, la ruta de descoberta geològica dels Bufadors de Beví, la matinal per assaborir i descobrir el Parc Natural del Montseny o la Ruta Verdaguer a Folgueroles amb esmorzar.

En aquesta edició es podran comprar prèviament les diferents activitats en el portal del festival. 

 

Descobreix totes les activitats del Festival de Paisatges de Barcelona clicant al fullet d’activitats:

Back To Top