skip to Main Content

Geòleg.cat

El turisme geològic o Geoturisme és cada vegada més extens precisament perquè la divulgació de les Ciències de la Terra i, en concret, de la Geologia, és fonamental per entendre el nostre entorn.
Si ets una escola, institut, universitat o centre educatiu en general, tenim una oferta adaptada a les teves necessitats. Si ets particular, podem dissenyar un itinerari geològic adaptat a les teves necessitats: durada, dificultat, zona, nivell tècnic, etcètera. Tot el nostre catàleg el pots consultar a la pàgina nostra web http://geoleg.cat. Tot i així, com que la Geologia és una ciència molt oberta, nosaltres també estem oberts i disposats a adaptar els continguts de itineraris, xerrades, tallers, formació o preparació de laboratoris. Si tens alguna idea que no estigui contemplada a la nostra web, no dubtis a dir-nos-ho, estarem encantats de valorar-ho!
Si et subscrius t’avisarem periòdicament de les sortides geològiques gratuïtes o de pagament, conferències, tallers, etcètera. També pots consultar el nostre calendari d’activitats a la nostra pàgina de propers esdeveniments.
Pots entrar al nostre Blog on hi publicarem novetats, estudis, articles, conferències i altres escrits divulgatius sobre geologia en general i geologia de Catalunya en particular.
Som geòlegs apassionats per l’ensenyament i la divulgació de la Geologia i les Ciències de la Terra. Treballem també a la Universitat de Barcelona, al departament de Didàctica de les Ciències Experimentals, formant als futurs professors en l’art de l’ensenyament de les Ciències en general i les Ciències de la Terra en particular.biosphere commited entity

Contacteu


c/ Montestquiu, 8-08500-Vic

Back To Top