skip to Main Content

Stances Vic

Nº inscripció RTC: 2n pis _ HUTCC-041690-26 3er pis_HUTCC-041691-29

Els apartaments d’ StancesVic estan totalment restaurats perquè els hostes  estiguin com a casa ?✨. La capacitat màxima és de 8 persones: 3 habitacions dobles, (una d’elles pot convertir-se en quadruple), dos banys, cuina totalment equipada, sala d’estar i menjador.

 

Els apartaments es troben dins d’un edifici del 1800 protegit arquitectònicament. Pel què fa a l’ublicació , ens trobareu al mig del casc antic, justament a la Plaça de los Màrtirs, a 10 minuts a peu de La universitat i 3 minuts a peu de la Plaça Major ? .

Els apartaments tenen sortida exterior per als dos costats, una sortida a  la plaça dels Màrtirs i l’altre sortida a l’interior amb taules i cadires .

En cas de que es desitgi hi ha servei de neteja i pàrquing privat  i també trobareu una zona comuntaria amb la rentadora, secadora i terrassa. 

Observacions: Els apartaments venen equipats amb llençols i tovalloles per a cada hoste. L’accés als apartaments es per via de codi, aquest es proporcionar uns dies abans del check-in, donan una llibertat a l’hora d’entrar i de sortir. Accessible: No hi ha ascensorbiosphere commited entity
punt informació turística

Contacteu


Plaça dels Sants Màrtirs, 5-08500-Vic

Back To Top