skip to Main Content
T’agrada La Ceràmica I La Terrissa? No Et Perdis La 9a Edició De La Fira Del Tupí A Sant Julià De Vilatorta

T’agrada la ceràmica i la terrissa? No et perdis la 9a edició de la Fira del Tupí a Sant Julià de Vilatorta

 Es tracta d’un esdeveniment monogràfic i emblemàtic que, des del seu naixement, ha procurat seguir criteris d’especialització i aliança amb el món de l’artesania. Es tracta de la fira més popular i significativa que celebra aquest municipi osonenc, aconseguint que tot el poble s’hi involucri i hi participi, fins i tot els restauradors, que amb el ‘Mos del Tupí’ aporten una petita mostra gastronòmica de la cuina local feta en terrissa.

Enguany, la Fira del Tupí serà inaugurada per un convidat de luxe, l’humorista David Olivares que serà el president d’honor d’aquest esdeveniment. També, es comptarà amb una gran varietat d’activitats: el projecte Innovació + Tradició, Memorial Joan Capdevila amb el projecte ‘Rectangles dinàmics’ de la ceramista, Núria Nofrarías i l’arquitecte, Antoni Fonseca; concursos com el 26è concurs de pintura ràpida o el III concurs de cuina vilatortina de cassola, exposicions, conferències com per exemple una sobre la impressió 3D en ceràmica, tallers, presentacions de llibres, projeccions… I molt més.

Paral·lelament, també tindran lloc tota una sèrie d’activitats complementàries com: exposicions; taller de microrakú, una tècnica decorativa que es remunta a les antigues civilitzacions japonesa i xinesa; tallers de ceràmica; demostracions de l’ofici de ceramista i terrissaire; activitats infantils a la ludoteca; rutes guiades a l’Aeròdrom de Sant Julià de Vilatorta o rutes del modernisme, noucentisme i historicisme; concurs d’Instagram amb el hashtag #firatupi17, on les dues millors fotografies seran premiades amb un lot de productes de l’Associació de Comerciants; 5a trobada d’autocaravanes, dissabte i diumenge, al parc de les Set Fonts, etc.

 

Així doncs, el cap de setmana del 27 i 28 de maig, vine a gaudir de la Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta amb tota la família! Informa’t del seu programa, en aquest enllaç. 



Amb la col·laboració de:





 

 

Back To Top