skip to Main Content
Mercat Medieval De Vic. Una Cita Ineludible

Mercat medieval de Vic. Una cita ineludible

Passejar, recórrer i comprar en una de les 362 parades ambientades i caracteritzades de l’època. Aquestes són algunes de les possibilitats que ens ofereix aquesta cita que ja és una tradició. 

El Mercat Medieval de Vic és també una proposta lúdica i cultural que ofereix una gran varietat d’activats: cercaviles musicals, teatre de carrer, personatges, espectacles, exhibicions i nombroses activitats adreçades a tots els públics. 



El Mercat Medieval de Vic és artesania. Artesans que fan demostracions d’antics oficis, que transporten al visitant a l’edat medieval. Parades de vidre, joieria, cremes, ungüents, articles de decoració, jocs de taula fets a mà, peces de roba infantil, complements, articles de fusta, productes tèxtils, objectes decoratius, joguines.



El Mercat Medieval de Vic és alimentació. Productes acabats de fer, embotits, formatges, pastisseria, conserves, xocolates, olives, caldos, etc.  



Un gran poblat medieval amb centenars de parades per triar i remenar! Bestiar, gastronomia, tavernes, herbes… 



Enguany, el Mercat Medieval de Vic aposta fort per la cultura, l’espectacle i les activitats lúdiques.

  •  Un campament de setge que recrearà l’època del rei Joan II.
  • Activitats adreçades als més petits tallers de maquillatge i disfresses, jocs, lluites de cavallers, passejades en poni o mula i diversos espectacles d’animació.
  • L’Assalt de l’Altarriba, una obra de teatre basada en fets històrics que van tenir lloc a Vic al segle XV, i que es representa en 8 escenaris privilegiats de la ciutat.  
Back To Top