skip to Main Content

Descobreix l'essència d'Osona aquesta tardor.

Aquest octubre, Osona t’ofereix una experiència única per descobrir el millor de la comarca a través de les seves fires i productes locals. Viviu la tardor amb intensitat mentre tota la família es submergeix en les tradicions, la natura i la gastronomia d’aquesta comarca autèntica. 

Fira del Tast i Trail del Bisaura – 6 i 26 d’octubre 

La vostra primera oportunitat és amb la Fira del Tast de Sant Quirze de Besora, una fira multisectorial que us permetrà explorar l’autèntic sabor del Bisaura. Aquesta fira compta amb una gran varietat de parades i comerciants locals, oferint productes artesanals, tant alimentaris com no alimentaris. Gaudeix de les activitats complementàries com la xocolatada popular, música en directe i un vermut musical per completar la jornada. 

I per als amants de l’aventura, el dia 26, prepareu-vos per a una experiència única amb el Trail del Bisaura. Aquesta cursa us portarà pels paisatges més feréstecs i salvatges de la zona, donant l’oportunitat de connectar amb la natura en la seva forma més pura pels més aventurers. 

Fira de la Nou de Montesquiu – 20 d’octubre 

Continuant al Bisaura, concretament a Montesquiu, el 20 d’octubre se celebra la Fira de la Nou. Aquest esdeveniment és perfecte per a famílies, amb activitats per als més petits, tastos de productes de temporada i espais per a la compra de productes de tardor. Una cita imprescindible per gaudir dels sabors i aromes de la tardor. 

Mercat de la Patata del Bufet d’Orís – Cada Diumenge d’Octubre 

Finalment, no us podeu perdre el Mercat de la Patata del Bufet d’Orís, que té lloc cada diumenge d’octubre al matí. Aquest mercat ha esdevingut un dels atractius principals de la zona, permetent als visitants conèixer i adquirir la patata del bufet, un producte recuperat que forma part de la història de la comarca. Passeja entre les parades i deixa’t seduir pels productes autèntics d’aquesta terra. 

Aquest octubre, deixa’t captivar per Osona, un territori on cada racó explica una història i cada esdeveniment és una porta d’entrada a la seva essència més pura. No t’ho perdis! 

Osona t’ofereix molt més: 

  • Visita els seus atractius: Què Fer a la Comarca 

Back To Top